INKØB AF 6 stk. 20000 Ansi lumen Barco projekter

Vi kan nu levere 20000 Ansi lumen Barco projekter til Dk bedste pris Ring for mere info vi har 10 stk. på lager samt stor optik pakke

LED Storskærme til Event, Koncerter, sport, mm.

Som noget nyt kan vi tilbyde den nyeste P.4 skærm – som er den eneste af slagsen i Danmark og én af de få i Europa. Opløsningen er næsten som du kender det fra en fladskærm; dvs. at selv detaljer står knivskarpt og skærmens avancerede teknologi sørger for en fantastisk dybdeskarphed og super kontrast i billedet.

Men ikke nok med det: Den er opbygget i moduler, så den kan varieres fra 2 m2 til 28 m2 – det giver også nogle helt, helt anderledes visuelle muligheder, når eksempelvis én stor skærm kan suppleres med mindre skærme på scenen – eller flere mindre skærme kan sættes op i samme lokale, så der kan leges med kreativiteten.

Disse LED-skærme er nok nogle af de skærme på markedet med højest opløsning. De fungerer derfor fantastisk godt i direkte sollys, og er derfor ideelle til udendørs sommerkoncert, sports event samt dagslys-konferencer.

Vi har også tilbyde mobile trailere, som har P.4 LED- Storskærme på 15, 21 eller 28 m2 som er konstrueret til en hurtig og nem opsætning: Således at inden for 30 minutter ruller jeres billeder over skærmen!

Teknikken er således i top og fleksibiliteten er stor. Så kontakt os og få vejledning i, hvordan netop jeres arrangement kan få et visuelt løft.

For nærmer informationer kontakt

Showproduktion:

Nicolas Tony Nielsen                                          Dan Schrøder

+45 28440027                                                      +45 20104730

kontakt@showproduktion.dk              dan@showproduktion.dk

Showproduktion Vermundsgade 40d – 2100 København Ø – +45 28 44 00 27 – kontakt@showproduktion.dk

  • Alt i lyd lys og Visuals