LED Storskærme til Event, Koncerter, sport, mm.

Som noget nyt kan vi tilbyde den nyeste P.4 skærm – som er den eneste af slagsen i Danmark og én af de få i Europa. Opløsningen er næsten som du kender det fra en fladskærm; dvs. at selv detaljer står knivskarpt og skærmens avancerede teknologi sørger for en fantastisk dybdeskarphed og super kontrast i billedet.

Men ikke nok med det: Den er opbygget i moduler, så den kan varieres fra 2 m2 til 28 m2 – det giver også nogle helt, helt anderledes visuelle muligheder, når eksempelvis én stor skærm kan suppleres med mindre skærme på scenen – eller flere mindre skærme kan sættes op i samme lokale, så der kan leges med kreativiteten.

Disse LED-skærme er nok nogle af de skærme på markedet med højest opløsning. De fungerer derfor fantastisk godt i direkte sollys, og er derfor ideelle til udendørs sommerkoncert, sports event samt dagslys-konferencer.

Vi har også tilbyde mobile trailere, som har P.4 LED- Storskærme på 15, 21 eller 28 msom er konstrueret til en hurtig og nem opsætning: Således at inden for 30 minutter ruller jeres billeder over skærmen!

Teknikken er således i top og fleksibiliteten er stor. Så kontakt os og få vejledning i, hvordan netop jeres arrangement kan få et visuelt løft.

For nærmer informationer kontakt

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Your Cart
Scroll to Top